HK Vastgoed BV is een jonge onderneming met passie voor het ontwikkelen van hoogwaardig vastgoed. Betrouwbaar, transparant, flexibel en creatief zijn de speerpunten van ons bedrijf. Een persoonlijke benadering vinden wij erg belangrijk, zodat u en wij met veel plezier kunnen samenwerken en met trots genoegen terug kunnen kijken op een mooi resultaat en een plezierige samenwerking. Maak persoonlijk kennis met Jacco en Pieter!

Jacco Klaassen

‘Ik heb de financiële wereld vaarwel gezegd voor mijn ‘vastgoedhobby’. Na zes jaar VWO wachtte de studie Accountancy bij Nyenrode Business Universiteit op mij, vervolgens heb ik mij op een accountantskantoor gedurende vier jaar ondergedompeld in het vak. Daarna heb ik twee jaar bij diverse bedrijven gewerkt als finance-interimmer. In deze tussentijd was het eerste vastgoedproject een feit: Een renovatiewoning. Daarna nam het een vlucht. Het contact met mensen, de onderhandelingen, het netwerken, de inkoop en de verkoop, ik vind het heerlijk! Ruimdenkend, oplossingsgericht en ‘out of the box’ denken typeren mijn handelswijze.’

06 – 40 40 50 43
info@hkvastgoed.nl

  

.

Pieter vd Hatert

‘Uitdaging en spanning, dát mistte ik na het afronden van de Hoge Agrarische School waar ik Bedrijfskunde & Agribusiness studeerde. Ik heb mijzelf enige tijd verhuurd als consultant maar zocht meer. Mijn eerste vastgoedproject wakkerde ook mijn ondernemersgeest aan. Vastgoed, dát moest het worden. Vanaf 2013 zijn we gestaag uitgebreid en -gegroeid tot een solide onderneming die gekenmerkt wordt door jong enthousiasme en denken buiten de kaders. De technische kant van vastgoed, het uitdiepen van complexe zaken met als ultiem doel maximale tevredenheid van de klant spreken mij enorm aan.’

06 – 36 07 72 56
info@hkvastgoed.nl

  

.

“Kwaliteit is geen daad, het is een gewoonte”

Plaats - Waar wij te vinden zijn

93

Tevreden klanten

623

Contacten

4986

Kopjes koffie

251

Sigaren