Dit is hk vastgoed

Ontmoet en ervaar vastgoed. Ontmoet HK Vastgoed

Wij zijn HK Vastgoed. Een jonge onderneming die hét verschil in de vastgoedwereld wil maken. We zitten boordevol energie, zijn daadkrachtig en zijn gedreven door passie voor onroerend goed. De afgelopen jaren hebben wij al diverse mooie projecten mogen afronden waar wij erg trots op zijn. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden waar ons hart sneller van gaat kloppen. 

Bij HK Vastgoed worden we blij van goede en langdurige relaties. Dit kan alleen als we hoogstaande kwaliteit opleveren en onze afspraken nakomen. We gaan voor onze klanten tot het uiterste en adviseren graag bij het maken van keuzes over bijv. renovaties of projectontwikkeling. Dit zorgt ervoor dat we door onze klanten omschreven worden als een transparant en betrouwbaar bedrijf. 

externalId=goudse-projecten-1.1.2.0.1.2.1&filter[active]=1
Feitje 1

HK Vastgoed is gevestigd in de oude directeurswoning van de sigarenfabriek (Ritmeesterfabriek) in Veenendaal. Eén van de meest bijzondere plekken in Veenendaal!

Feitje 2

We hebben ruim 25.000m² commercieel vastgoed ontwikkeld tot projecten. Dit zijn ruim 200 units.

Feitje 3

Op dit moment zijn we bezig met het de realisering van 68 units.  

ondernemend

Gedreven door enthousiasme

Door onze vastgoedkennis gaan wij lastige vastgoedkwesties niet uit de weg. We bijten ons juist met veel overgave en enthousiasme vast in een project en gaan tot het uiterste voor de klant. 

 

Wij hebben onze focus op nieuwbouwontwikkeling, maar ook van mooie herontwikkelingen worden wij erg enthousiast. Wij worden blij van mooie ontwikkelingen waarbij we particulieren en ondernemers kunnen helpen om hun doelen te bereiken en hun dromen te realiseren. 

 

 

a6adb48a-442c-4614-9c21-8d9b2f318fd0
Belangrijk

Onze kernwaarden

Samen
Een goed resultaat neerzetten voor alle partijen doen we samen met onze vaste partners en klanten. Dit kunnen we namelijk alleen doen door gezamenlijke kennis en ervaring. 

 

Transparantie en vertrouwen
Door onze open en eerlijke communicatie weten klanten precies wat ze van ons kunnen verwachten. Door onze openheid en transparantie creëren wij een stabiele basis voor de toekomst. 

 

Kwaliteit leveren
Hoge kwaliteit vinden wij belangrijk. Dit is terug te zien in onze communicatie, onze projecten en in onze medewerkers.

Dit is hk vastgoed

Onze mensen