Diensten

Gedreven in ontwikkeling, renoveren en beleggingen

Bij HK Vastgoed worden we gelukkig van mooi vastgoed. Samen met onze vaste partners (aannemers, architecten en makelaars) hebben we al mooie vastgoedprojecten gerealiseerd, getransformeerd of gerenoveerd. Uw tevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.
 

Altijd op zoek naar de beste vastgoedoplossing
Meer dan ooit heeft de vastgoedsector te maken met schaarse grondposities, strenge regels, technische eisen en harde voorschriften op het gebied van duurzaamheid. De juiste kennis hierover en doorzettingsvermogen is daarom onmisbaar in de vastgoedmarkt. Of het nu gaat om het ontwikkelen van utiliteitsbouw (commercieel vastgoed), het renoveren of transformeren van een pand of het beleggen in vastgoed, wij gaan altijd tot het uiterste. Bij HK Vastgoed zijn we altijd op zoek naar de beste oplossing voor alle betrokken partijen!

externalId=goudse-projecten-1.1.2.0.1.2.1&filter[active]=1
Feitje 1

HK Vastgoed is gevestigd in de oude directeurswoning van de sigarenfabriek (Ritmeesterfabriek) in Veenendaal. Eén van de meest bijzondere plekken in Veenendaal!

Feitje 2

We hebben ruim 25.000m² commercieel vastgoed ontwikkeld tot projecten. Dit zijn ruim 200 units.

Feitje 3

Op dit moment zijn we bezig met het de realisering van 68 units.  

dienstverlening

Hier zijn wij goed in

Projectontwikkeling

Zowel in de woningbouw, als in het commerciële vastgoed ontwikkelen we grote en kleine projecten voor eigen risico. Kwaliteit en het toevoegen van waarde staan hierbij altijd voorop. 

Renovaties

Wij kopen (bijzondere) panden, zodat we deze kunnen transformeren en/of renoveren. We werken met een vast en vertrouwd team, zodat we verzekerd zijn van hoge kwaliteit. 

Vastgoed & Belegging

We beschikken over een dynamische portefeuille van bijzonder vastgoed. We kopen, verkopen en beleggen in bestaand vastgoed. We kunnen u ontzorgen bij het kopen/verkopen van een pand. 
d163e1e7-7fcb-45ec-846e-9439a386d090
Kwaliteit

Projectontwikkeling op een hoog niveau

De projectontwikkelaars van HK Vastgoed bijten zich met een overgave aan enthousiasme vast in deze complexe bouwprojecten.

Daarbij kan het gaan om:
  • Utiliteitsbouw
  • Zakelijke middensegmentprojecten
  • Winkel- en wooncombinaties
  • Binnenstedelijke woningbouw
  • Herstructurering