Renovatie & transformatie

Het verduurzamen van bestaand vastgoed

Er zijn veel panden waarbij de functie niet meer bij het gebouw past. Transformatie of renovatie is dan doorgaans een goede en duurzame oplossing. Wij worden blij van het renoveren en/of transformeren van verouderd vastgoed. 

Bij HK Vastgoed vinden we het renoveren of transformeren van een pand een prachtige uitdaging. Door achterstallig onderhoud of een veranderende tijdsgeest kan renovatie een must zijn. Waar anderen een bouwval zien, zien wij de mogelijkheden om het pand te transformeren of te renoveren.

 

Transformatie en herstructurering

Als wij zoeken naar transformatie- of renovatiepanden richten wij ons voornamelijk op oude karakteristieke panden, die we met de juiste zorg, aandacht en kennis weer tot leven brengen. Uiteraard voeren we de renovatie uit met zoveel mogelijk behoud van de karakteristieke eigenschappen die het pand bezit. 

We renoveren en transformeren vooral woningen, maar we hebben ook zeker ervaring in het renoveren of transformeren van kantoorpanden.

 

Speerpunt

Renovatie is meer dan eens de sleutel naar een nieuwe toekomst.

renovatie & transformatie

Zo gaan wij te werk

1. Wij kopen
Bij het zoeken naar een renovatie of transformatiepand, maken wij gebruik van onze eigen- en van openbare systemen. Ook weet ons netwerk ons snel te vinden bij een mogelijk renovatieproject. Zien wij een pand waar ons hart sneller van gaat kloppen? Kopen! 

2. Wij renoveren of transformeren
Als we samen met ons team van architecten en interieurstylisten een perfect ontwerp hebben gemaakt, kan de renovatie of transformatie beginnen. Onze vaste mensen gaan het pand op een professionele manier renoveren of transformeren naar de gewenste situatie.  

3. Wij verkopen
Als het pand volledig is gerenoveerd of getransformeerd, gaat het in samenwerking met één van onze vaste makelaars terug in de verkoop. 

zo ziet dat er uit

Enkele impressies

Over hk

Vastberaden partner in vastgoed

HK Vastgoed is een jonge onderneming met passie voor het renoveren en transformeren van hoogwaardig vastgoed. 

 

Onderscheidend vermogen, open communicatie, transparantie en nakomen van zaken die besproken zijn; dat is waar HK Vastgoed voor staat. 

dienstverlening

Hier zijn wij goed in

Projectontwikkeling

Zowel in de woningbouw, als in het commerciële vastgoed ontwikkelen we grote en kleine projecten voor eigen risico. Kwaliteit en het toevoegen van waarde staan hierbij altijd voorop. 

Renovatie & Transformatie

Wij kopen (bijzondere) panden, zodat we deze kunnen transformeren en/of renoveren. We werken met een vast en vertrouwd team, zodat we verzekerd zijn van hoge kwaliteit. 

Vastgoed & Belegging

We beschikken over een dynamische portefeuille van bijzonder vastgoed. We kopen, verkopen en beleggen in bestaand vastgoed. We kunnen u ontzorgen bij het kopen/verkopen van een pand.