Vastgoed & Belegging

Een dynamische portefeuille van bijzonder vastgoed

We kopen, verkopen en beleggen in bestaand vastgoed. We kunnen u ontzorgen bij het kopen of verkopen van een pand.  

Bij HK Vastgoed beleggen we op twee manieren. Beleggen voor de lange termijn en beleggen voor de korte termijn. Handelen in vastgoed vinden wij een mooie uitdaging. We houden van snel schakelen en mede daarom zijn we altijd in het bezit van een dynamische portefeuille van bijzonder vastgoed. 
 

Lees verder op deze pagina om te lezen hoe wij het begrip ‘vastgoed en belegging' invullen. 
 

Speerpunt

Onze inzichten en expertises rijken verder dan het standaard werk, waardoor de mogelijkheden aanzienlijk groter zijn. 

Vastgoed & belegging

De verschillende opties

1. Lange termijn
Voordat we vastgoed aankopen bekijken wij of we het vastgoed aanhouden voor de lange of voor de korte termijn. Wanneer het vastgoed een bijzondere waarde vertegenwoordigd houden wij het vastgoed aan voor lange termijn. Deze panden hebben in onze ogen namelijk altijd iets bijzonders; historische-, duurzame of een bepaalde sociale waarde of is gewoon van zichzelf al bijzonder.
Hierbij kunt u denken aan verhuurde woningen, verhuurde portefeuilles met woningen, kantoorvilla’s, maar ook aan bedrijfspanden. 
 

We zijn continu bezig met het aanvullen van onze portefeuille, waarbij we verandering in de markt tijdig proberen te signaleren, zodat we eventuele problemen voortvarend het hoofd kunnen bieden. 
 

We proberen de persoonlijke wensen van onze huurders altijd te vertalen naar mogelijkheden. De relatie en het persoonlijk contact met onze huurders vinden wij erg belangrijk.  Wij zien onze huurders echt als ‘onze gasten’!

Bent u in het bezit van een beleggingspand of misschien zelfs een hele woningportefeuille en wilt u deze verkopen? Neem contact met ons op, zodat we wellicht iets voor elkaar kunnen betekenen.

 
2. Korte termijn
Veel vastgoed wat wij aangeboden krijgen kunnen we niet voor onszelf houden. Daarom verkopen we ook weer vastgoed wat we aangekocht hebben. Daardoor beschikken we over een dynamische vastgoedportefeuille.

Door onze ervaring in de vastgoed- en beleggingsmarkt zijn wij een betrouwbare partner voor bijvoorbeeld een bank, makelaar, beleggingsfonds, woningstichting of voor particulieren. Wij beschikken over een breed netwerk aan investeerders, aan wie we uw pand (woning, bedrijfspand of kantoor) kunnen verkopen. Wij staan ook open voor woningen in verhuurde staat of commercieel vastgoed. 

Wij doen graag een bieding op uw pand. Bij eventuele verkoop zijn er geen kosten aan verbonden, bieden wij directe zekerheid en wordt u volledig begeleid in het hele proces.

zo ziet dat er uit

Enkele beleggingspanden die we in het bezit hebben (gehad): 

Over hk

Vastberaden partner in vastgoed

HK Vastgoed is een jonge onderneming met een passie voor het ontwikkelen van hoogwaardig vastgoed en beleggen.


Onderscheidend vermogen, open communicatie, transparantie en nakomen van zaken die besproken zijn; dat is waar HK Vastgoed voor staat. 

dienstverlening

Hier zijn wij goed in

Projectontwikkeling

Zowel in de woningbouw, als in het commerciële vastgoed ontwikkelen we grote en kleine projecten voor eigen risico. Kwaliteit en het toevoegen van waarde staan hierbij altijd voorop. 

Renovatie & Transformatie

Wij kopen (bijzondere) panden, zodat we deze kunnen transformeren en/of renoveren. We werken met een vast en vertrouwd team, zodat we verzekerd zijn van hoge kwaliteit. 

Vastgoed & Belegging

We beschikken over een dynamische portefeuille van bijzonder vastgoed. We kopen, verkopen en beleggen in bestaand vastgoed. We kunnen u ontzorgen bij het kopen/verkopen van een pand.