Verkocht Selterskampweg 61 4b Bennekom

Verkocht

Op de eerste verdieping aan de voorzijde van het fraaie en karakteristieke pand “De Biesterbos” vindt u dit prachtige appartement met lift, berging, een frans balkon,
een lichte woonkamer en open keuken, slaapkamer en een badkamer . Het betreft een unieke kans om met allure te wonen! De woning is gelegen op een prachtige locatie, met de bossen letterlijk om de hoek en het centrum op loopafstand.

GLOBALE INDELING:
Begane grond:
Via de entree aan de voorzijde bereikt u de gemeenschappelijke hal, vanuit hier kunt u naar 2 appartementen op de begane grond.
U kunt via een fraaie bordestrap naar de 1ste verdieping, waar zich ook 3 appartementen bevinden, of via de lift de 2e (bovenste) verdieping kunt bereiken, waar het penthouse zich bevindt.
Bij binnenkomst van het appartement, komt u aan in de ruime hal, met meterkast. Na binnenkomst ziet u de open keuken en de woonkamer met frans balkon. De living is voorzien van licht stucwerk, glasvezel behang en heeft door de grote raampartijen veel lichtinval en heeft een keuken met inbouwapparatuur te weten vaatwasser, gasfornuis, afzuigschouw, koelkast met vriesvak. Via de woonkamer toegang tot de badkamer met douche, hangcloset, vaste wastafel en wasmachine aansluiting Het franse balkon is uit te breiden tegen meerprijs naar een buitenruimte/balkon. Afbouwpakket met aanpassingen is bespreekbaar.