Verkocht Project “Businesscentrum Empel Zuid”

Verkocht

Het Business Centrum bestaat uit 44 geschakelde (opslag)units met een bruto vloeroppervlakte van circa 32 m2 tot 160 m2. Alleen aan de straatzijde zullen de units (4) met verdiepingsvloer worden opgeleverd. De units daarachter (40 st.) zullen zonder verdiepingsvloer worden opgeleverd. Toegang tot de panden wordt verkregen door middel van een elektrisch bedienbare overhead deur (nog aan te sluiten) met een vrije hoogte van ca. 5,6 meter en een in de overheaddeur geïntegreerde loopdeur. De doorrijhoogte zal circa 3,5 meter zijn. Deze afmetingen zorgen ervoor dat deze panden veel gebruiksmogelijkheden kennen.

Uitstraling
De hoogwaardige uitstraling van bedrijventerrein Empel-Zuid is door de architect doorgetrokken naar dit project. Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

Kijk voor meer informatie op https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/den-bosch/object-41420350-balkbrug-oost/ of bel met de makelaar van Saris & Partners Makelaars via 073-6233311