Project

Gerealiseerd: Project 'Vrij Vianen'

Bij project ''Vrij Vianen wordt een vijftal hoogwaardige bedrijfspanden ontwikkeld. Het project wordt gebouwd op een aantrekkelijke locatie aan de Clarissenhof in Vianen. Door de gunstige ligging en de hoogwaardige uitstraling is het project echt een meerwaarde voor de omgeving.

 

Specificaties

Het bedrijfspand is voorzien van een betonnen verdiepingsvloer. Het hoogwaardige materiaalgebruik geeft een absolute meerwaarde aan de unit en zorgt voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming. Op de begane grond en op de verdieping is rekening gehouden met voldoende daglichttoetreding. 

Bruto vloeroppervlak:

Totaal ca. 142 m² als volgt verdeeld: ca. 71 m² gelegen op de begane grond en ca. 71 m² gelegen op de verdieping. Bij elke unit horen twee parkeerplaatsen. 

 

Dit project is inmiddels volledig verkocht. Wilt u toch meer informatie over dit project? Download dan hier de brochure. 

 

Tijdlijn

Lees verder om het verloop van de bouw terug te lezen en kijken. 

 

7 februari 2018

Project ‘Vrij Vianen' in de verkoop.

 

24 december 2018 

De bouw van Vrij Vianen verloopt voorspoedig

De afgelopen periode is er veel gebeurd aan de Clarissenhof in Vianen. Onderstaande foto spreekt voor zich, dit alles is het resultaat van twee maanden hard werken. Na de jaarwisseling gaan de stratenmakers aan de gang om het terrein buiten het gebouw netjes te maken. 

 

24 januari 2019

Op 24 januari 2019 was de oplevering van het project ‘Vrij Vianen’. De oplevering liep voorspoedig en was een feestelijk moment. 

 

 

Klantverhaal

Lees hier het verhaal van Bart Sanders Maatpakken over dit project. 

andere projecten

Ook de moeite waard

externalId=goudse-news-detail-1.1.2.2.3.1.2&filter[active]=1&filter[category]=/Project