Nieuws

Project 'Vrij Vianen' in de verkoop

Ondernemers en investeerders opgelet! Binnenkort wordt gestart met de realisatie van het nieuwbouwproject ‘Vrij Vianen’. Het project bestaat uit 5 unieke bedrijfspanden met een zeer hoogwaardige en moderne uitstraling. Deze bedrijfspanden zijn qua aantal en uitstraling niet te vergelijken met de bestaande units in de omstreken. Voor ondernemers en investeerders die het verschil willen maken is dit de juiste keuze. 

 

De bedrijfspanden worden gerealiseerd aan de Clarissenhof in Vianen. Een zeer strategisch locatie voor diverse doelgroepen van ondernemers. Niet midden op een industrieterrein zonder uitzicht, maar op een vrije locatie naast de geliefde woonwijk Munikkenhof. De panden hebben een uitstekende geografische ligging ten opzichte van de A2 (Amsterdam – Maastricht) en A27 (Almere – Breda). Tevens zijn de panden per openbaar vervoer vanuit Utrecht prima bereikbaar.

Medio 2018 zal met de bouw van het project gestart worden en volgens de planning wordt het project eind 2018 opgeleverd. 
Het bedrijfspand mag onder andere gebruikt worden als werkplaats, winkel, opslagruimte, magazijn, montageruimte, eventueel in combinatie met ondergeschikte kantoorruimte e.e.a. passend in het ter plaatse geldende bestemmingsplan. 

 

Partners

Het pand is getekend door Bouwburo AGB, wordt gebouwd door onze vaste aannemer IV Bouw & Montage en de verkoop wordt gedaan door Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting. 


Download hier de brochure voor meer informatie over het project