Project

Verkocht: Woningbouw 't Prinsenwiel in Hedel

21 appartementen &
4 twee-onder-een-kapwoningen

  • Volledig verkocht
  • Partner: Van Willigen Partners 
  • Makelaar: Bouwmij Makelaars
  • Architect: Bijl Architecten
  • Aannemer: Bouwbedrijf J.G. Timmer

Ga naar www.prinsenwiel.nl om de brochure te downloaden. 

Op een uniek gelegen plekje, aan de Nieuwe Wiel langs de Maasdijk in Hedel zijn we bezig met de ontwikkeling van nieuwbouwproject ‘t Prinsenwiel, een hofje met vier royale twee-onder-een-kapwoningen en 21 luxe appartementen. Met uitzicht op het rustige wiel en over de Maasdijk richting ’s Hertogenbosch, is het op nieuwbouwproject 't Prinsenwiel volop genieten van deze landelijke omgeving. 
 

Het project is volledig verkocht. Meer lezen? Ga dan naar www.prinsenwiel.nl.

 

 

Over de woningen en appartementen

De 4 twee-onder-een-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 180 m2 en nog een ruime garage/berging van 24m2. De kavels van de woningen variëren van 370 m2 tot ruim 900 m2. 

 

De royale entreehal van het appartementencomplex is de toegang tot 21 appartementen, variërend in oppervlakte van 80m2 tot 150 m2. De appartementen op de tweede verdieping beschikken over een extra verdieping of entresol op de derde verdieping. 

 

Over Hedel

Hedel is een gezellig dorpje in de gemeente Maasdriel. Op slechts 8 kilometer ligt het centrum van ''s-Hertogenbosch met alle stadse voorzieningen die je kunt wensen. Maasdriel biedt met het vele water van de Maas en al haar zijtakken veel watersportmogelijkheden. 

 

 

 

 

 

Wilt u meer lezen over 't Prinsenwiel? Bezoek dan de projectwebsite

andere projecten

Ook de moeite waard

externalId=goudse-news-detail-1.1.2.2.3.1.2&filter[active]=1&filter[category]=/Project