Project

Gerealiseerd: Woningbouw 't Prinsenwiel in Hedel

21 appartementen &
4 twee-onder-een-kapwoningen

  • Volledig verkocht en ontwikkeld
  • Partner: Van Willigen Partners 
  • Makelaar: Bouwmij Makelaars
  • Architect: Bijl Architecten
  • Aannemer: Bouwbedrijf J.G. Timmer

 

Op een uniek gelegen plekje, aan de Nieuwe Wiel langs de Maasdijk in Hedel hebben we nieuwbouwproject ‘t Prinsenwiel ontwikkeld. 't Prinsenwiel bestaat uit een hofje met 4 royale twee-onder-een-kapwoningen en 21 luxe appartementen. Met uitzicht op het rustige wiel en over de Maasdijk richting ’s Hertogenbosch, is het op nieuwbouwproject 't Prinsenwiel volop genieten van deze landelijke omgeving. 
 

Het project is volledig verkocht. 

 

 

Over de woningen en appartementen

De 4 twee-onder-een-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 180 m2 en nog een ruime garage/berging van 24m2. De kavels van de woningen variëren van 370 m2 tot ruim 900 m2. 

 

De royale entreehal van het appartementencomplex is de toegang tot 21 appartementen, variërend in oppervlakte van 80m2 tot 150 m2. De appartementen op de tweede verdieping beschikken over een extra verdieping of entresol op de derde verdieping. 

 

Over Hedel

Hedel is een gezellig dorpje in de gemeente Maasdriel. Op slechts 8 kilometer ligt het centrum van ''s-Hertogenbosch met alle stadse voorzieningen die je kunt wensen. Maasdriel biedt met het vele water van de Maas en al haar zijtakken veel watersportmogelijkheden. 

 

 

 

 

andere projecten

Ook de moeite waard

externalId=goudse-news-detail-1.1.2.2.3.1.2&filter[active]=1&filter[category]=/Project