Nieuws

Nieuwe ontwikkeling op Metal Valley in Drunen

HK Vastgoed gaat in samenwerking met WoDo Vastgoed een project ontwikkelen op het bedrijventerrein Metal Valley in Drunen. Onlangs hebben we hiervoor een optieovereenkomst met gemeente Drunen getekend. 
Het project zal bestaan uit 18 grote units, variërend van 120 m² BVO tot 196 m² BVO. Verder worden er 11 opslagunits van 36 m² gemaakt. Deze bedrijfspanden zijn door hun kwalitatieve uitstraling niet te vergelijken met de bestaande units in de omstreken. Voor ondernemers en investeerders die het verschil willen maken is dit de juiste keuze. Door de verschillende maatvoeringen hebben wij er samen met de architect voor gezorgd dat een grote variatie van bedrijven een plekje kan vinden in dit project. 

 

Locatie

De bedrijfspanden worden gerealiseerd aan de Alcoalaan in Drunen. Een zeer strategische locatie voor diverse doelgroepen van ondernemers. De ligging is zondermeer goed te noemen gezien de nabije ligging van de rijksweg A59 tussen 's-Hertogenbosch en Breda. De rijksweg naar Rotterdam, Gorinchem en de Rijksweg A2 zijn ook zeer goed bereikbaar. 
 

Naar verwachting wordt er eind 2018 gestart met de bouw. Op dit moment is het animo naar het project groot, het is daarom raadzaam om bij interesse snel contact op te nemen met de makelaar. 
 

Betrokken partijen

Ontwikkelaars

WoDo Vastgoed & HK Vastgoed

 

Architect

Bouwburo AGB

 

Aannemer

IV Bouw & Montage

 

Makelaar

Van de Zande Makelaardij