Nieuws

Project Businesscenter Bilthoven in de verkoop

Het businesscenter Bilthoven bestaat uit twaalf geschakelde panden met een bruto vloeroppervlakte variërend van 70m² tot 255 m². Daarvan zijn de zes bedrijfsunits aan de voorzijde voorzien van een verdiepingsvloer. 

 

Ondernemen in Bilthoven

Bilthoven is een bekend dorp in de gemeente De Bilt. Het dorp kent een rijke historie en staat bekend om de vele authentieke villa's en landgoederen. Ook is Bilthoven omringd door mooie bossen. Bilthoven heeft een gezellig centrum met een compleet winkelbestand en een uitgebreide horeca. Het economische welzijn van Bilthoven staat dan ook algemeen bekend als ‘hoog’ en dat blijkt ook uit diverse kengetallen. In Bilthoven is veel bedrijvigheid, mede door een uitnodigend vestigingsklimaat. 

 

Bedrijvenpark Larenstein

De realisatie van Bedrijvenpark Larenstein is afgelopen jaren hard en snel gegaan. Op dit moment worden de laatste kavels ontwikkeld en daarna kan er ook niet meer gebouwd worden. Bedrijvenpark Larenstein is met haar ligging in het midden van het land, haar goede bereikbaarheid en haar representatieve uitstraling uitermate geschikt voor kleinschalige en middelgrote lokale bedrijven en voldoet hiermee ruimschoots aan de eisen die men aan een dergelijk bedrijvenpark mag stellen. 

 

Het Businesscenter

Het Businesscenter bestaat uit twaalf geschakelde panden. Zes bedrijfsunits zijn voorzien van een verdiepingsvloer, deze units zijn ook een meter hoger dan de andere units. 


Ieder pand is voorzien van een eigen meterkast en een aansluitpunt op de riolering. De panden aan de voorzijde krijgen allen twee aansluitpunten op de riolering.