Nieuws

Bouw van Businesspark Drunen gestart!

De grondwerkzaamheden zijn afgerond dus de komende weken begint het Businesspark Drunen echt vorm te krijgen Snel zal goed zichtbaar zijn dat de gemeente Heusden er op deze zichtlocatie aan de Alcoalaan een prachtig gebouw bij krijgt voor een breed palet aan bedrijven.
Van de Zande Makelaardij is uitermate te spreken over het aanbod: ‘’We wisten dat dit aanbod perfect zou passen bij de vraag in de markt. Het is echt uniek dat er voor de start van de bouw al 22 van de 29 bedrijfsunits definitief verkocht zijn. De kopers zijn terecht gevallen voor de goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Het is leuk om te zien dat er een grote verscheidenheid van bedrijven zich hier vestigt. Meerdere units zijn gekocht door ZZP'ers die nu vanuit huis werken en een volgende stap willen maken. Eigenlijk is het jammer dat we nog meer 7 units beschikbaar hebben en daarna ‘’nee'' moeten verkopen. We verwachten dat alle units verkocht zijn voordat eind maart de bouw gereed is. Enkele units zijn gekocht door beleggers, dus we kunnen nog wel enkele huurkandidaten gelukkig maken.''

 

Er zijn op dit moment nog zeven grotere bedrijfsunits met twee verdiepingen te koop met een koopsom vanaf €123.750 of een huurprijs vanaf €825,-. 

 

Gezien het gering aantal beschikbare units adviseren we u snel contact op te nemen met Ron Michels van Van de Zande Makelaardij via telefoonnummer 0416 - 33 30 59.