Raymond Verhoeven - Businesscenter Oisterwijk

''Goede communicatie en fijn contact''

Een centrale en goed bereikbare locatie om zijn spullen op te slaan. Daar was Raymond Verhoeven, de ondernemer achter BrickFever naar op zoek. Hij was dan ook erg blij toen een oud-werknemer hem wees op de bouw van Businesscenter Oisterwijk.

 

Verhoeven is ondernemer en verkoopt lego. Hij is trotse eigenaar van legowinkel BrickFever in Oisterwijk. De voorraad lag voorheen in een opslagruimte op een industrieterrein in Tilburg. Dit zorgde ervoor dat Raymond veel heen en weer moest rijden tussen zijn winkel en de voorraad.

 

Een werknemer van Raymond heeft eerder dit jaar een pand in Haren gekocht via makelaar Saris & Partners. Saris & Partners wees hem toen op Businesscenter Oisterwijk. Het was rond kerst 2020 toen Raymond dit hoorde en hij heeft toen gelijk de makelaar gebeld. En met geluk, want er waren nog precies 2 opslagruimtes vrij.

 

De opslagruimtes waren natuurlijk al getekend, maar er was nog genoeg ruimte om de opslagunits te personaliseren. Raymond heeft ervoor gekozen om zijn twee opslagruimtes samen te trekken en heeft er een extra verdieping in laten zetten. Raymond: ‘’Tijdens dit proces werd er goed gecommuniceerd en werd ik goed op de hoogte gehouden. Door een fout aan mijn kant had ik extra kosten gemaakt, maar die zijn zelfs allemaal weer verrekend.’’

 

Bij de vraag of Raymond nog verbeterpunten voor ons heeft, blijft het stil. ‘’Eigenlijk niet, de communicatie en contact verliep goed, het was fijn dat we periodieke updates kregen over de verwachte oplevering en het is een fijne plek op een toplocatie’’. Als er hier weer iets te koop komt, dan zal ik zeker overwegen om dit te kopen.’’ Dat is waar we het voor doen! 

 

Nadat Raymond kennis heeft gemaakt met de andere kopers en huurders, gaat hij er weer vandoor, ‘’nu is deze ruimte nog helemaal leeg, maar over 24 uur is het hier helemaal ingedeeld’’. En niets is minder waar; want als wij op het punt staan om te vertrekken na een gezellige oplevering, komt Raymond al aanrijden met de eerste lading voorraad! 

 

 

 

 

REFERENTIES

Het verhaal van...