Jente Driessen - Businesscenter Bilthoven

''Erg fijn dat ze zo met mij meedachten''

Leveren van kruidenmixen voor paarden en het geven van cursussen over goede voeding voor je paard. Dat doet Horsecomplete. Jente was op zoek naar een goede locatie waar ze zowel kruidenmixen kon opslaan, als de cursussen kon geven. Op Businesscenter Bilthoven heeft ze deze plek eindelijk gevonden. 

Jente, de eigenaar van Horsecomplete was in eerste instantie op zoek naar een woning met een grote schuur waar ze haar bedrijfsactiviteiten kon uitvoeren. In de woningmarkt is dat een grote uitdaging; er zijn weinig panden die aan haar wensen konden voldoen. René, haar partner kwam met het idee om een bedrijfsunit te kopen. Precies op het juiste moment, want op Funda kwam Jente toen Businesscenter Bilthoven tegen. Ze konden snel op gesprek komen en namen een optie op een mooie hoekunit met een verdiepingsvloer en een balkon. 

De samenwerking met zowel de makelaar als met HK Vastgoed verliep goed. ‘’omdat ik nog nooit een bedrijfsunit had gekocht, vroeg ik me af hoe een ‘casco unit’ er nou eigenlijk uit zou zien. Jacco kwam toen met het idee om samen met Pieter (beide van HK Vastgoed) langs te gaan bij een casco unit van Businesspark Nijmegen. Erg fijn dat ze zo met mij meedachten, dat heb ik heel erg gewaardeerd!''

Tijdens de oplevering kon Jente dan eindelijk de sleutel van haar unit in ontvangst nemen. Het ontwerp voor de ruimtes lagen al klaar, dus ze zijn dezelfde avond al begonnen met verbouwen. Op de benedenverdieping komt de voorraad en de werkplaats en boven komen 2 kantoren met een volledige keuken en een grote eettafel waar ze pauze kunnen houden. 

Het eindresultaat is zoals Jente het heeft verwacht. ‘’Eigenlijk heb ik de mooiste unit van allemaal'' vertelt Jente lachend. ‘’Het is mooi gesitueerd en vanuit het kantoor kijk ik door de vele ramen alleen maar tegen bomen. De mannen van HK Vastgoed staan open voor suggesties, denken goed mee en komen met oplossingen. Ondanks dat de oplevering even op zich liet wachten, ben ik nu heel tevreden met mijn bedrijfsunit!''
 
 


 


 

REFERENTIES

Het verhaal van...