Nieuws

HK Vastgoed groeit!

We zijn de afgelopen maanden bezig geweest om te ontdekken waar HK Vastgoed nou écht voor staat en waar we in de toekomst naar toe willen. Kortom: tijd voor een nieuwe positionering, inclusief nieuwe huisstijl, website, interieur en mensen.


Waarom een nieuwe huisstijl?

Het rood met witte logo oogde voor ons in de loop der tijd schreeuwerig en een tikkeltje ouderwets. In de afgelopen jaren zijn we ontwikkeld tot een betrouwbare partner op het gebied van projectontwikkeling, renovatie en beleggingen en wij vonden dat de huisstijl en het logo dat niet meer uitstraalde.

Voor de nieuwe huisstijl hebben we gekozen voor de kleuren donkerblauw en goud/lichtbruin. Donkerblauw staat voor stabiliteit en vertrouwen; we willen een stabiele, betrouwbare partner zijn waar klanten altijd kunnen aankloppen voor vastgoedadvies. Goud staat voor luxe, hoge kwaliteit en expertise; goud is het hoogst haalbare, wij kunnen onze klanten door onze expertise verzekeren van hoge kwaliteit.

 

De nieuwe website

Bij het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, kan een nieuwe website natuurlijk niet ontbreken. Bij het ontwikkelen van de nieuwe website hebben we niet alleen gekeken naar het design, we hebben vooral de ‘customer journey’ (de reis van de websitebezoeker) constant in ons achterhoofd gehouden. De website is straks een stuk duidelijker, zodat de websitebezoekers snel en gemakkelijk op de juiste pagina(’s) terecht komen. Ook kun je straks op onze dienstenpagina’s precies lezen hoe wij te werk gaan. Weet je gelijk waar je aan toe bent!

 

Onze kernwaarden

Wat vinden we bij HK Vastgoed belangrijk? Waar staan we voor en wat willen we uitstralen? Dit hebben we proberen samen te vatten in de volgende kernwaarden:1. Samen

Een goed resultaat voor beide partijen neerzetten kunnen we niet alleen. Dit doen we in samenwerking met onze vaste partners en met onze klanten. Met de kennis en de ervaring die wij in huis hebben én door het vertrouwen wat de klanten in ons hebben, kunnen we onze klanten optimaal bedienen. Samen gaan we voor het mooiste vastgoed!

 

2. Transparantie en vertrouwen

Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Door onze open en eerlijke communicatie weten klanten precies wat ze van ons kunnen verwachten en dat geeft rust voor beide partijen. Vertrouwen is juist in deze tijd en in de vastgoedwereld erg van belang. Door onze openheid en transparantie weten wij dit vertrouwen te creëren. Door dit wederzijdse vertrouwen is er een stabiele basis voor een goede toekomst.

 

3. Kwaliteit leveren

Hoge kwaliteit leveren is een rode draad binnen HK Vastgoed. Wij worden blij van hoogwaardig vastgoed en zijn trots op de projecten die we al hebben mogen realiseren voor onze klanten. Kwaliteit zie je bij ons overal in terug; onze communicatie, onze projecten en ook in onze medewerkers.Binnenkort zullen we de nieuwe huisstijl en website volledig gaan lanceren. Houdt onze sociale media in de gaten (LinkedIn, Instagram, en Facebook) voor de volgende updates!