Te Koop Project “Vrij Vianen”

Te Koop

Op een aantrekkelijke locatie aan de rand van de woonwijk “Monnikenhof” te Vianen worden een 5-tal bedrijfsunits gerealiseerd, welke te koop aangeboden worden.
Het project ‘Vrij Vianen’ is een zeer hoogwaardig bouwproject! Medio zomer 2018 wordt gestart met de bouw en het project wordt volgens de huidige planning voor het einde van het jaar opgeleverd.

De bruto oppervlakte van de aangeboden bedrijfspanden variëren tussen de 142 m2 en de 160 m2 verdeeld over twee etages. De ruimtes zijn flexibel indeelbaar en het is mogelijk de panden onderling te koppelen. De bedrijfspanden worden voorzien van een betonnen verdiepingsvloer. Het hoogwaardige materiaalgebruik geeft een absolute meerwaarde aan het project en zorgt voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

Een solide fundering en het gebruik van eersteklas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd met de bijbehorende garantie, geven u de zekerheden die u zoekt. Het project wordt onderhoudsarm uitgevoerd waarbij wanden, dak en beglazing perfect worden geïsoleerd.
Op de begane grond en op de verdieping wordt rekening gehouden met voldoende daglichttoetreding.

Bij de aankoop van een (of meerdere) van deze bedrijfspanden staan uiteraard uw wensen centraal. U koopt een bedrijfspand om daar jaren mee vooruit te kunnen. Wij nemen dan ook de tijd om alle details met u door te spreken om voor u de perfecte werkplek te realiseren.

De bedrijfspanden mogen onder andere worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn, montageruimte eventueel in combinatie met ondergeschikte kantoorruimte e.e.a. passend in het ter plaatse geldende bestemmingsplan. Voor vragen of interesse kunt u contact opnemen met Pieter van den Hatert of Jacco Klaassen.

Meer informatie

Pieter van den Hatert06 - 40 40 50 43

Jacco Klaassen06 - 36 07 72 56