Te Koop Project ‘Businesspark Nijmegen’

Te Koop

58 nieuwbouw bedrijfs-/opslagunits gelegen aan Bijsterhuizen 1102 te Nijmegen

Algemeen:
Het Businesspark Nijmegen bestaat uit 58 units met een bruto vloeroppervlakte variërend van 28 m² tot en met 144 m². Daarvan zijn 16 units voorzien van een verdiepingsvloer.

De architect heeft een ontwerp gemaakt met veel variatie in beschikbare units. Er zijn maar liefst negen varianten beschikbaar, waarvan vier varianten een verdiepingsvloer hebben voor bijvoorbeeld een kantoor.

Opslagunits
De vijf varianten opslagunits zijn door hun hoogte van bijna zes meter bijzonder ruim. De kleinste opslagunit biedt u 168 kubieke meter opslagruimte, wat overeenkomst met vier garageboxen!

Locatie:
Bedrijventerrein Bijsterhuizen
Door het bedrijventerrein ligt als kenmerkende doorgangsweg de A326. Een toegangsweg met daaraan de belangrijkste zichtlocaties van Bijsterhuizen. Juist aan deze A326 gaan we, vrijwel direct naast het Palkerplein, op een geweldige zichtlocatie een prachtig bedrijfsverzamelgebouw realiseren.

De bereikbaarheid van het Businesspark Nijmegen is erg goed te noemen. Uiteraard heeft geen enkel perceel een directe uitweg aan de A326. Het is daarom ideaal dat het Businesspark op zo’n 100 meter van de rotonde van het Palkerplein gesitueerd is. U pikt vliegensvlug uw spullen op die u nodig heeft voor uw werk. Ook vanuit Wijchen en Beuningen is de bereikbaarheid perfect: binnen 5 tot 10 minuten bent u bij uw bedrijfsunit.

Ontwerp
Vanwege de ligging op zichtlocatie aan het Palkerplein stelt de gemeente terecht eisen aan de uitstraling van het gebouw en de terreininrichting. We hebben daarom gekozen voor veel metselwerk aan de zichtzijdes, gecombineerd met veel groen. Om het onderhoud te minimaliseren is gekozen voor aluminium puien en kozijnen. Daar heeft u geen omkijken meer naar. De combinatie van de perfecte ligging en de uitstraling van het gebouw maakt het een zeer aantrekkelijke investering voor eigen gebruik of verhuur.

Eigen gebruik of verhuur
De opslagunits zijn door de ligging en ontwerp bijzonder geschikt voor elke ZZP’er en kleine MKB’er. Daarvan zijn er in de omgeving heel erg veel. Als u een opslagunit koopt om deze te verhuren kunt u rekenen op een goed rendement. In de brochure (die u kunt downloaden via de link rechtsboven op deze pagina) ziet u een uitgewerkte berekening.

Vereniging van Eigenaren
Het onderhoud en de verzekering van uw opslagunit is super eenvoudig geregeld via de Vereniging van Eigenaren. U betaalt daarvoor een klein maandelijks bedrag (zie brochure) waarmee alles geregeld is. Als verhuurder hoeft u alleen een huurder te vinden en de huur te innen. Makkelijk!

Voor meer informatie kunt u bellen met de makelaar Strijbosch Thunnissen, te bereiken op telefoonnummer 024-3651010

Meer informatie

Pieter van den Hatert06 - 40 40 50 43

Jacco Klaassen06 - 36 07 72 56

Mail naar:info@HKvastgoed.nl