Te Koop Project “Businesspark Drunen”

Te Koop

Voor ondernemers en ZZP’ers die de “thuisgarage” al lang ontgroeid zijn was er jarenlang geen alternatief. De bouw van kleinere bedrijfsunits lag jarenlang stil. HK Vastgoed gaat daar in samenwerking met WoDo Vastgoed, op zichtlocatie, aan de Alcoalaan in Drunen nu eindelijk verandering in brengen.

Op korte termijn start de bouw van 18 bedrijfsunits en 11 opslagunits, variërend van 36 tot 192 vierkante meter. Er is dus voor ieder wat wils. Omdat Businesspark Drunen op zichtlocatie gebouwd zal worden heeft de gemeente terecht eisen gesteld aan de uitstraling van het project. Dat heeft geresulteerd in een project waar we supertrots op zijn en waar ondernemers en beleggers een toekomstbestendige investering mee doen. Ondernemers/ZZP’ers kopen of huren een perfect bedrijfshuisvesting, beleggers doen een geweldige investering met een goed rendement.

Inmiddels zijn 22 van de 29 verkocht en is de bouw gestart!

Gezien het nog gering aantal beschikbare units adviseren we je snel contact op te nemen met Van de Zande Makelaardij via telefoonnummer 0416-333059

Zie Funda in Business:

https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/drunen/object-40534114-business-park-drunen/

Meer informatie

Pieter van den Hatert06 - 40 40 50 43

Jacco Klaassen06 - 36 07 72 56