Verkocht Project “Businesspark Drunen”

Verkocht

Pak nu je kans voor de laatste units in Business Park Drunen!

Omdat de gemeente Heusden op deze zichtlocatie terecht kwaliteitseisen stelt, heeft de ontwikkelaar ervoor gekozen een gebouw te ontwikkelen om trots op te zijn. Deze kwaliteit is zeer zeldzaam in dit segment. Voor u een geruststellende gedachte: door de perfecte locatie en zeer mooie uitstraling is het een hele goede investering voor de toekomst. En mocht je door groei door willen stromen dan heb je een pand wat je met een gerust hart te koop kunt zetten.

Omdat de ontwikkelaar niet kon voorspellen hoe je je unit graag wenst in te richten is ervoor de units casco te leveren, zodat je deze helemaal naar je eigen wens kunt afwerken. Ongetwijfeld kun jij dat zelf beter en goedkoper dan wie dan ook. Met een beperkte investering in materiaal maak je de unit helemaal af naar je eigen wens.

Om je te ontzorgen worden de units verkocht als appartementsrechten, waarbij de Vereniging Van Eigenaren zorgt voor het onderhoud. Zo kun jij je maximaal richten op je eigen bedrijf! De maandelijkse bijdrage aan de VVE zal voor de beschikbare units variëren tussen 50 en 75 euro per maand. De bijdrages kunnen laag zijn omdat je een gloednieuw pand betrekt!

De bouw is inmiddels opgeleverd en er is nog slechts 1 unit beschikbaar.

Gezien het nog gering aantal beschikbare units adviseren we je snel contact op te nemen met Van de Zande Makelaardij via telefoonnummer 0416-333059

Zie Funda in Business:

https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/drunen/object-41422420-alcoalaan-2-n/