Te Koop Project ‘Businesscenter Bilthoven’

Te Koop

Op het zeer representatieve bedrijvenpark Larenstein in Bilthoven ontwikkelt HK Vastgoed in samenwerking met W&W Vastgoed het nieuwbouwproject Businesscenter Bilthoven. Het Businesscenter Bilthoven bestaat uit twee blokken van elk zes geschakelde panden met een bruto vloeroppervlakte variërend van 70 m2 tot 255 m2. Daarvan zijn de zes bedrijfsunits aan de voorzijde voorzien van een verdiepingsvloer. Deze units zijn ook een meter hoger dan de units aan de achterzijde. De zes opslagunits aan de achterzijde zijn allen voorzien van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (nog aan te sluiten) waarin een loopdeur is geïntegreerd. De vrije hoogte in deze units is circa 6,6 meter. De doorrijhoogte is circa 3,5 meter. De afmetingen van de panden staan op de plattegrond aangegeven. Deze afmetingen zorgen ervoor dat de panden veel gebruikersmogelijkheden kennen.

Gebruik
De zes bedrijfsunits mogen onder andere worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte. Uiteraard met ondergeschikt gebruik van kantoor. De zes opslagunits zijn bestemd voor opslag. Een en ander passend in het geldende bestemmingsplan. Indien u omtrent de bestemmingsmogelijkheden meer informatie wenst, neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Vereniging van Eigenaren
Om u als eigenaar te ontzorgen worden de panden verkocht als appartementsrechten en wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van de eigenaren en zorgt er bijvoorbeeld voor dat er gespaard wordt voor (toekomstig) onderhoud. Daarnaast zorgt de VvE ervoor dat de collectieve verzekering goed en goedkoper afgesloten kan worden.

Zuidplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Sleepboot 7, 3991 CN Houten
030 – 634 22 25
info@zuijdplas.nl
Meer informatie

Pieter van den Hatert06 - 40 40 50 43

Jacco Klaassen06 - 36 07 72 56

Mail naar:info@HKvastgoed.nl