Verkocht Cuneraweg 340 Rhenen

Verkocht

Aan de rand van gemeente Veenendaal, officieel is nog gemeente Rhenen, in het verlengde van wijk Petenbos, bieden wij aan een vrijstaande, karakteristiek jaren ’20 woning op mooi perceel van 542m2. Directe aansluiting op de bestaande wijk Petenbos, met voorzieningen als basisscholen en winkelcentrum fijn dichtbij. Aan de overzijde de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, waar u heerlijk kunt sporten, wandelen en genieten van de mooie natuur.

Deze woning ligt aan de herontwikkelingslocatie Brinkersweide, waarin de omgeving van het voormalig BP station wordt ontwikkeld tot nieuwbouw met vrijstaande woningen. 

De woning:
De woning heeft maar liefst een woonoppervlakte van ruim 170m2; heerlijk ruim bemeten met, 4 grote royale slaapkamers en enorme leefruimte op de begane grond. Ook onderscheid zich deze woning door de hoge plafonds (3 meter) 

Indeling:
Begane grond:
Entree met toilet en meterkast, royale hal van 13m2 welke goed is te gebruiken als werkruimte of speelkamer voor de kinderen.

Royale lichte woonkamer van maar liefst 40m2, separate studieruimte van 16m2 (kan ook bij woonkamer worden toegevoegd) waardoor een woonkamer van 56m2 is te realiseren. Woonkamer is voorzien van een open haard en heeft relatief veel raampartijen waardoor er veel daglicht naar binnen komt. Openslaande deuren naar terras,

Grote dichte keuken (met harmonicadeuren naar de woonkamer) met inbouwapparatuur (waaronder nieuwe Siemens vaatwasser van 2017); tevens hier de opstelling van de wasmachine-aansluiting.
Portaaltje naar de achterdeur; vanuit hier de tuin te bereiken.

Kelder:
Royale kelder van ruim 10m2 op stahoogte.

1e verdieping:
Royale overloop, 4 royale en sfeervolle slaapkamers, respectievelijk groot (19, 17, 12 en 11m2), welke allen ook zijn voorzien van een hoog plafond. Separate badkamer met inloopdouche, hangend toilet en wastafel.
Vanuit 3 slaapkamers is het balkon en/of dakterras bereikbaar.

Overige informatie:
– Schone grond verklaring aanwezig;
– Herontwikkeling aan de achterzijde van het perceel;
– CV ketel Nefit ca 20 jaar oud;
– Woning is in jaren ’90 verbouwd;
– Grotendeels dubbel glas;
– Plavuizenvloer begane grond;
– Nieuwe schutting geplaatst  in 2018;
– Buitenzijde opnieuw gevoegd in 2018;
– Nieuw zinken hemelwaterafvoer in 2018.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.