Te Koop Project ‘Businesscenter Oisterwijk’

Te Koop

Het Businesscenter Oisterwijk bestaat uit 30 geschakelde (opslag)units met een bruto vloeroppervlakte van circa 32 m² tot 144 m². Alleen aan de straatzijde zullen de units (2st.) met verdiepingsvloer worden opgeleverd. De units daarachter (28st.) zullen zonder verdiepingsvloer worden opgeleverd.

Toegang tot de panden worden verkregen door middel van een elektrische bedienbare overheaddeur (nog aan te sluiten) met een vrije hoogte van circa 5,6 meter en een in de overheaddeur geïntegreerde loopdeur. De doorrijhoogte is circa 3,5 meter. De afmetingen staan op de tekening aangegeven. Deze afmetingen zorgen ervoor dat deze panden veel gebruiksmogelijkheden kennen.

Aan de binnenzijde is ieder pand voorzien van een aansluitpunt op de riolering. De twee kopunits aan de voorzijde zijn voorzien van twee aansluitpunten op de riolering.

Duurzaamheid
De bedrijfsunits worden gasloos opgeleverd. Wel worden de bedrijfsunits voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en wateraansluiting. De bedrijfsunits hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en toepassing van uitstekende isolatie.

Gebruik
De (opslag) units mogen onder andere worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte. Een
en ander passend in het geldende bestemmingsplan. Indien u omtrent de bestemmingsmogelijkheden meer informatie wenst neem dan contact op.

Vereniging van Eigenaren
Om u als eigenaar te ontzorgen worden de panden verkocht als appartementsrechten en wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van de eigenaren en zorgt er voor dat zaken als het (groen) onderhoud en de verzekering goed geregeld worden. Daarnaast zorgt de VvE ervoor dat de collectieve verzekering goed en goedkoper afgesloten kan worden.

Voor meer informatie kunt u bellen met de makelaar Saris & Partners Makelaars, te bereiken op telefoonnummer 073-612 23 11

Meer informatie

Pieter van den Hatert06 - 40 40 50 43

Jacco Klaassen06 - 36 07 72 56

Mail naar:info@HKvastgoed.nl