Verkocht Project ‘Ambachtsgilde’ Cuijk

Verkocht

UITVERKOCHT!

Het project Ambachtsgilde in Cuijk is een hoogwaardig nieuwbouwproject met ruime bestemmingsmogelijkheden. Het project bestaat uit 22 bedrijfsunits waarvan 12 kantoor-/bedrijfsunits en 10 opslag/bedrijfsunits. De 12 kantoor-/ bedrijfsunits variërende in grootte van 152 tot 170 m² BVO (tweelaags) en de 10 opslag-/bedrijfsunits variërende in grootte van 28 t/m 38 m² (eenlaags).

Realisatie
Het nieuwbouwproject wordt gerealiseerd over 2 afzonderlijke gebouwen. De kantoor-/bedrijfsunits beschikken over een afgewerkte betonvloer op de verdieping, de opslag-/bedrijfsunits hebben geen verdiepingsvloer. De units worden gebouwd volgens de eisen van het laatste bouwbesluit en worden afgewerkt met gebruikmaking van hoogwaardige bouw- en isolatiematerialen. Bij elke kantoor-/bedrijfsunit zitten 2 eigen parkeerplaatsen inbegrepen, bij de opslag-/bedrijfsunits is 1 parkeerplaats inbegrepen.

Locatie
De bereikbaarheid van de locatie is zeer goed, gelegen tussen het centrum van Cuijk en de snelweg A73, welke beide binnen 3 autominuten zijn te bereiken. De A73 biedt goede verbindingen richting Venlo, Nijmegen-Arnhem en het Duitse achterland. Het openbaar vervoer is op loopafstand gelegen middels bus. Het treinstation Cuijk is op geringe afstand aanwezig en snel bereikbaar door o.a. de aanwezige busverbindingen.

Vereniging van Eigenaren
De grond en de bebouwing is door de notaris gesplitst in appartementsrechten. Elke koper wordt eigenaar van een appartementsrecht, welke recht geeft op het uitsluitende gebruik daarvan. Elke unit is separaat met een hypotheek te belasten en te verkopen/verhuren. Voor het onderhoud en beheer van de gemeenschappelijke delen, waaronder het gemeenschappelijke buitenterrein, is van rechtswege een Vereniging van Eigenaren opgericht waarvoor een beheerder is aangesteld.

Neem gerust contact op voor meer informatie.